18 Απρ 2007

Έκτακτη είδηση που αφορά όλους

Μόλις πληροφορήθηκα την ύπαρξη ενός καινούργιου blog, του findalex. Αντιγράφω από την προμετωπίδα του:

"Ειμαστε οι γονεις του μικρου Αλεξ,ο οποιος εξαφανιστηκε στις 3/2/2006. Ο σκοπος μας ειναι να δωσουμε σωστη πληροφορηση στον κοσμο για το λογο οτι πολλα γεγονοτα παραποιουνται απο τους τριτους. Επισης θελουμε να δωσουμε την σωστη διασταση στην υποθεση και αν ειμαστε λιγο τυχεροι ισως να παρουμε καποια χρησιμη πληροφορια. Δημητρης και Νατελα."

Καλή δύναμη. Τίποτα άλλο.

9 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι εγώ το έμαθα.

Фе́ммe скатале είπε...

Νιώθω πολύ άσχημα πάντα απένταντι σε όλα αυτά!

elafini είπε...

σκέφτομαι πως η αναλγησία, υποκρισία και ο εμπαιγμός οδηγούν τους άμοιρους (αλλά με απίστευτη δύναμη ψυχής)αυτούς γονείς στην ανάγκη να δημιουργήσουν ακόμη κι ένα blog..δεν ξέρω αν πρέπει να πω μπράβο ή να θυμώσω ακόμη περισσότερο με τη σαπίλα της κοινωνίας..και τα δύο..

υ.γ. η αλλαγή τίτλου δείχνει μεγάλη ευαισθησία

Helix Nebulae είπε...

Συγχωρέστε με που δεν απαντώ ξεχωριστά στον καθένα σας. Αυτό το post αναρτήθηκε καθαρά για ενημέρωση και συμπαράσταση. Εντελώς αυθόρμητα, γιατί με συγκίνησε το γεγονός ότι οι γονείς του Άλεξ καταφεύγουν στο blogging από ανάγκη κι όχι από ευχαρίστηση. Τα ευκόλως εννοούμενα περί τυμβωρύχων των ΜΜΕ και αναλγησίας των κρατικών μηχανισμών παραλείπονται.

Ελαφίνι μου, σε παρακαλώ να αφήσεις τους επαίνους για κάποια άλλη ευκαιρία. Δε θέλω να νομίσει κανείς ότι πάω να εκμεταλλευτώ την Οδύσσεια αυτών των ανθρώπων για την προσωπική μου προβολή.

elafini είπε...

το μπράβο πήγαινε στη κίνηση των γονιών του Άλεξ..λειτουργώ πάντα αυθόρμητα κι όποιος θέλει να το νομίσει μπορεί να το κάνει έτσι κι αλλιώς χωρίς το δικό μου σχόλιο..κι εξάλλου δε νομίζω πως θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία για έπαινο αφού τις περισσότερες φορές διαφωνούμε ..πολύ το αναλύσαμε ε? ;)

Helix Nebulae είπε...

@elafini
Δεν ξέρω αν διαφωνούμε τις άλλες φορές, το συγκεκριμένο post πάντως δε σηκώνει παρεξηγήσεις μεταξύ μας :)

elafini είπε...

καμία παρεξήγηση..

Helix Nebulae είπε...

Χαίρομαι που βλέπω ότι τα αντανακλαστικά της μπλογκοκοινότητας λειτουργούν. Η Νατέλα κι ο Δημήτρης δεχτήκανε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε πλάι τους και στο μέλλον.

elafini είπε...

κι αυτό είναι και η απάντηση σε όσουε στρέφονται ενάντια στα ιστολόγια..όσο γρήγορα ταξιδεύουν οι κακές ειδήσεις το ίδιο γρήγορα ταξιδεύουν και οι καλές..και είναι παρήγορο να διαπιστώνεις πως ο κόσμος (κατά βάθος) είναι ευαιστθητοποιημένος..μακάρι-εκτός από τα λόγια συμπαράστασης που είναι δεδομένα- να βρεθούν ίσως και κάποιες απαντήσεις..καλημέρα