31 Μαΐ 2007

Λίγες ώρες μείνανε...

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την κινητοποίηση για την Αμαλία είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Ειλικρινά, δεν περίμενα ποτέ ότι η ανταπόκριση θα ήταν τόσο μαζική. Ούτε η διάθεση για συμμετοχή. Κείμενα, banners, δελτία τύπου, φυλλάδια, μεταφράσεις, e-mails... Οι τελευταίες πυρετώδεις προετοιμασίες για αύριο. Σε λίγες ώρες δηλαδή. Το μόνο που θέλω να παρακαλέσω είναι να παραμείνουμε ενωμένοι. Ακόμα κι αν επιλέξετε να δημοσιεύσετε δικά σας κείμενα, τουλάχιστον βάλτε στο αυριανό post σας τον ίδιο τίτλο: "Για την Αμαλία". Αν σκοπεύετε να στείλετε mail, καλό θα ήταν να στείλετε το κείμενο που δημοσιεύεται στο προηγούμενο post, καθώς είναι αποτέλεσμα συλλογικής και προσεκτικής προσπάθειας. Οδηγίες για κάθε ενδιαφερόμενο, λίστες με ηλεκτρονικές διευθύνσεις, καθώς και όλα τα κείμενα και τα banners (στα ελληνικά, αγγλικά, κλπ) θα βρείτε στο καινούργιο site που ανοίξαμε για αυτό το σκοπό, το giatinamalia-blog.blogspot.com.

Θέλω μόνο να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε προσωπική μου υπόθεση αυτή η ιστορία. Έχει πάψει να είναι καν μια ομαδική συνεργασία. Ανήκει σε όλους μας. Ο γενικός συντονισμός της όλης προσπάθειας έχει μεταφερθεί πλεόν στο giatinamalia-blog.blogspot.com. Σας καλώ να στηρίξετε με κάθε τρόπο τα παιδιά που έχουν ξενυχτήσει για να πραγματοποιηθεί αυτή η κινητοποίηση. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε απολύτως τίποτα αξίζει. Για την Αμαλία αλλά και για όλους μας.

Σας ευχαριστώ.

Υ.Γ.1: Με τα κείμενα και τις μεταφράσεις είμαστε ΟΚ. Χρειαζόμαστε κυρίως βοήθεια στην ενημέρωση των bloggers καθώς και στη διανομή φυλλαδίων έξω από νοσοκομεία και ιατρικές σχολές. Ενημερωθείτε σχετικά στα σχόλια του giatinamalia-blog.blogspot.com.
Υ.Γ.2: ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν σκοπεύετε να πάρετε τηλέφωνο αύριο σε υπηρεσίες και υπουργεία για να διαμαρτυρηθείτε, μην κάνετε το λάθος να τηλεφωνήσετε σε νοσοκομεία ή ιατρεία γιατί θα μπλοκάρουν οι γραμμές και θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Υ.Γ.3: Αυτή η προσπάθεια ΔΕΝ στηρίζει ενέργειες αντεκδίκησης. Η δημοσίευση ονομάτων γιατρών "που τα παίρνουν" και άλλοι τραμπουκισμοί θα ακυρώσουν όλο τον αγώνα που κάναμε και θα αμαυρώσουν τη μνήμη της Αμαλίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Helix Nebulae είπε...

Τα νοσοκομεία δεν θα τα πειράξουμε. Μόνον απ' έξω να μοιραστούν φυλλάδια. Ούτε τηλέφωνα, ούτε τύποι που μπαίνουν μέσα και κάνουν φασαρίες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ..
ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ..
ΑΥΤΑ.

ion είπε...

στέλνω σε όλους ένα μεγάλο φιλί για την συμμετοχή στην αυριανή προσπάθεια**** να είμαστε ενωμένοι πάντα σε ότι βαραίνει την πραγματικότητα μας. Καλό ξημέρωμα παιδιά..

Ανώνυμος είπε...

SOS μια ερώτηση για τα μέηλ:

προκειμένου να γλιτώσουν οι παραλήπτες το σπαμ βάζουμε τις διευθύνσεις στο πεδίο To: και Bcc:
ή μόνο στο Bcc: ?

Helix Nebulae είπε...

@ανώνυμος
Ο συντονισμός έχει μεταφερθεί στο giatinamalia-blog.blogspot.com

Εκεί θα βρεις όλες τις απαντήσεις :-)

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα!
Είμαι από Θεσσαλονίκη και χω ήδη μοιράσει τα πρώτα μου φυλλάδια.
Εχω πάρει χαρτί και τόνερ και τα εκτυπώνω σπίτι μου
Πιστεύω ότι η προσπάθεια μόνο δεν φτάνει.Θα πρέπει ν αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση..
Η Αμαλία ήρθε και έφυγε απ τον κόσμο αυτό για τον ένα και μοναδικό λόγο: να μας αφυπνίσει.
Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να το φτάσουμε εώς τέλους