8 Μαρ 2007

Ψυχομετρικό τεστ

Επειδή ο χρόνος πιέζει για διάφορες εκκρεμότητες και δεν προλαβαίνω να γράφω συνεχώς καινούργιες αμπελοφιλοσοφίες, θα σας αφήσω να παίξετε με μερικές νέες φωτογραφίες της πινακοθήκης Yperoptix. Δείτε το λίγο σαν αυτό το τεστ με τις κηλίδες που κάνουν οι ψυχίατροι - Rorsharch νομίζω πως το λένε. Κοιτάξτε λοιπόν τις παρακάτω εικόνες για σύντομο χρονικό διάστημα, αν θέλετε μισοκλείστε και τα μάτια, και περιγράψτε μετά στα σχόλια τι είναι το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό. Αυθόρμητα και αβασάνιστα. Η διάγνωση θα είναι αποκαλυπτική και (ψευδο) επιστημονικότατη. Δεν είναι απαραίτητο να γράψετε κάτι για όλες τις εικόνες, μόνο για αυτές που σας εξάπτουν τη φαντασία.

Η σειρά είναι η εξής: 1 (πάνω αριστερά), 2 (πάνω δεξιά), 3 (κάτω αριστερά), 4 (κάτω δεξιά).

(Συμβουλή: ανοίξτε τις εικόνες σε ξεχωριστό παράθυρο ή καρτέλα για καλύτερα αποτελέσματα).


41 σχόλια:

angeliki marinou είπε...

1) Αιδοίο
2) Υπογάστριο
3) Ωοθήκες
4) Αντρικός κορμός.

Μάλλον είναι η επιστημονική επιβεβαίωση ότι είμαι σεξομανής.

elafini είπε...

1)ίδια οπτική προσέγγιση με τον renton
2)πως θα ήταν η πισίνα του Batman
3)μια ωραία (alien) πεταλούδα
4)η κόλαση του Δάντη

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη κι εμένα μου θυμίζει γυναικείο κόλπο. Η τελευταία, τα ποτάμια της Μόρντορ...

Τίποτα είπε...

Χμ...επειγόντως ψυχίατρο! Όλο πεταλούδες (1,3) και καρδιές (2,4)βλέπω:(

Helix Nebulae είπε...

Σκέφτηκα ότι είναι άδικο να σας αφήνω να σχολιάζετε χωρίς να γνωρίζετε τις δικές μου ερμηνείες, οπότε:

1. Ζευγάρι φαλακρών ομοφυλόφιλων μοιράζεται το πρώτο παγωτό χωνάκι του καλοκαιριού. Στο βάθος ένα περιστέρι.

2. Καμάκια ψαροντούφεκου μπλεγμένα στα φύκια μετά από άστοχη βολή.

3. Σιαμαίοι τυραννόσαυροι με κοινό πεπτικό σύστημα και σοβαρές δυσκολίες στο κυνήγι.

4. Πλοκάμια λάβας καταπίνουν τους οίκους ανοχής της Πομπηίας.

Οι αναλύσεις και τα συμπεράσματα μου για τις ψυχικές διαταραχές σας (και μου) αργότερα.

elafini είπε...

εσύ θες εξορκισμό..όχι τρελλογιατρό..χαχα...άφωνη!

Ανώνυμος είπε...

1 άγγελος
2 γυναίκα σε θρόνο στη θάλασσα
3 άσπρη αράχνη
4 μουνί

[Ποιον κοροϊδεύεις ρε ότι τα είδες αυτά, θέλεις να πουλήσεις φτηνό σουρεαλισμό για να σε περάσουμε για ανώτερο, δεν ντρέπεσαι λίγο.]

Ανώνυμος είπε...

Στην πρώτη φωτό δύο πρόσωπα πλησιάζουν συμμετρικά ένα..απαπαπα σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ:-ρ [Στο blog μου αγαπητέ Yperoptix σας περιμένει μία πρόσκληση]

Фе́ммe скатале είπε...

1. Καταρράκτης
2. Καρδιά με βέλος
3. Δράκος
4. Λουλούδια

Rodia είπε...

1. μυαλό
2. όστρακο
3. νυχτερίδα
4. θράκα

funEL είπε...

1. ο αετός της 6ης κοσμοκρατορίας
2. αγιογραφία του Αγιου Ανδρέα στον Άρη.
3. κοσμοσφαίρα ρίχνει μπινελίκια τεριρέμ.
4. υποχθόνιος Νεφελίμ.


... Αφήστε ξέρουμε το ιατρικό πόρισμα (σοβαρή διαταραχή)...

+μονομανίασον+

Olyf είπε...

1η πάνω αριστερά : ταινία του Σβακμάγιερ , 2η: σημείο αιχμής
3η: νυχτερίδα απο διήγημα του Poe 4η: chariots of fire πιό πολύ μου άρεσει η πρωτη

υ.γ. είναι πολύ σοβαρό μπάμπα στρουμφ;

perssefoni είπε...

1: δύο άλιεν προφίλ κ τετ α τετ που έχουν αναμεσα τους ένα μικρόφωνο κ τραγουδάνε.
2: ένα περίργο ον με μεγάλη μύτη και μικρά μάτια που καπνίζει 2 τσιγάρα και πνίγεται στους καπνούς.
3: 2 σιαμαία με στήθος(τα βλεπω προφίλ)κολλημένα στον κώλο(με το συμπάθειο..)
4 :ένα βάτραχο με μουστάκι (en fasse)

Ανώνυμος είπε...

ο δε λαστ ριαλ ανώνυμους δεν χρησιμοποιεί λεξεις όπως το μ..νι.
δεν περιμενα ότι θα «χρησιμοποιήσουν» την ανωνυμία μου ...
φταίω και εγώ που πάω γυρεύοντας.
όμως επειδή δέχομαι την ελευθερία του μεσου και επειδή το θεωρώ κατα καποιον τρόπο παιχνίδι δεν θα επεκταθώ...
:):):)
ώραίες οι φωτο αρκεί η «οπτική» του κόσμου από ψηλά να μη σε κάνει υπεροπτικό τύπο.
διλαστρίαλανόνυμους ιν δις γουόρλντ
:)

ange-ta είπε...

O Μπούς, ο Γιώργος, και ο Σουβλάκιας ήταν καλεσμένοι του Σόρου.
Ο Σόρος είχε μία μαγική πισίνα, όπου σκεφτόσουνα κατι και η πισίνα γέμιζε αυτομάτως.
Πρώτος ο Γιώργος, σκέφτεται σαμπάνια και να πέφτει σε μία πισίνα με σαμπάνια.
Δεύτερος ο Σουβλάκιας, σκέφτεται ρετσίνα και να πέφτει στη πισίνα με ρετσίνα.
Τέλος ο Μπούς, πέφτει στη πισίνα και βγαίνει με ένα καρούμπαλο.
Τον κοιτάει περίλυπος ο Σόρος και του λέει. Δεν πειράζει κύριε πρόεδρε, που δεν σκεφτήκατε τίποτε, κάντε άλλη μια προσπάθεια.
Σκέφτεται, σκέφτεται και τσούπ πέφτει σε μια πισίνα με σκατά.
Μα.....
Ε, νά σκεφτόμουνα, σκεφτόμουνα και είπα: σκατά τίποτα δεν μου ρχεται.
Αυτά σκέφτηκα εγώ!

Helix Nebulae είπε...

Λοιποοοόν... Έχουμε και λέμε:

Α. Υποκείμενο: Renton. Διάγνωση: Σωματοδυσμορφική Διαταραχή. Περιγραφή: Έντονη ενασχόληση με κάποιο φανταστικό σωματικό ελάττωμα. Βασιζόμενη σε φυσιολογικές ενδείξεις που οφείλονται στην αχαλίνωτη σεξουαλική της δραστηριότητα, η ασθενής έχει αναπτύξει φοβία για τις επιπτώσεις που μπορούν να προκληθούν στην υγεία της. Θεραπεία: Με μέτρο και με σωστή προφύλαξη όλα θα πάνε καλά. Δοκιμάστε περιόδους προσωρινής αγρανάπαυσης.

Β. Υποκείμενο: Elafini. Διάγνωση: Κλασική περίπτωση σχιζοφρένειας (παρανοϊκός τύπος). Περιγραφή: Παραληρητικές ιδέες, ψευδαισθήσεις και αδυναμία διαχωρισμού της πραγματικότητας από τη φαντασία. Αν ακούτε και φωνές είσαστε σε προχωρημένο στάδιο. Θεραπεία: Φαρμακευτική αγωγή (συμβουλευτείτε έναν καλό ψυχίατρο). Το ηλεκτροσόκ δυστυχώς καταργήθηκε.

Γ. Υποκείμενο: Maya. Διάγνωση: Διασχιστική Διαταραχή Ταυτότητας (πρώην Διαταραχή Πολλαπλής Προσωπικότητας). Περιγραφή: Σε άλλες εποχές θα σας θεωρούσαν δαιμονισμένη. Ευτυχώς, η επιστήμη έχει αναγνωρίσει ότι η ύπαρξη ξεχωριστών προσωπικοτήτων στο ίδιο άτομο δεν σχετίζεται με μεταφυσικά αίτια. Κρίμα που δεν μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο, κι επιμένετε να συγχέετε τις σεξουαλικές εμμονές σας με μεσαιωνικού τύπου παραφιλολογίες. Θεραπεία: Δοκιμάστε ό,τι ματζούνια και αφεψήματα κυκλοφορούν στην αγορά για να αναλάβει από εκεί και πέρα το placebo σας (αυθυποβολή). Όσο πιο εξωτικά τα σκευάσματα, τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε συνεστιάσεις και δραστηριότητες όπου μπορούν να προκύψουν παρεξηγήσεις από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

Δ. Υποκείμενο: Τίποτα. Διάγνωση: Παρά τα ελλειπή στοιχεία για τον/την ασθενή, είναι σαφές ότι δεν πάσχει από τίποτα ιδιαίτερο. Το υποκείμενο είναι απλά ερωτευμένο. Σε περίπτωση που έχει περάσει την ηλικία των δεκατεσσάρων, το να βλέπει παντού πεταλούδες και καρδούλες σημαίνει μία τάση χαριτωμένου παλιμπαιδισμού και τίποτα σοβαρότερο. Συχνή επαφή με τον κόσμο των ενηλίκων ίσως εξαφανίσει σταδιακά τα συμπτώματα. Προσοχή: εάν το άτομο πλησιάζει την τρίτη ηλικία, πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση γεροντικής άνιας. Να τρώτε πολλά φρούτα.

Ε. Υποκείμενο: Helix Nebulae. Διάγνωση: Ιδιοφυία. Περιγραφή: Εξαιρετικά σπάνιος συνδυασμός οξυδερκούς αντίληψης, ορθής λογικής και γόνιμης φαντασίας υποδηλώνει ότι το άτομο διαθέτει IQ μεγαλύτερο του 180 (μ.ο. 100). Υψηλού επιπέδου μόρφωση και ακαταμάχητη γοητεία συνοδεύουν συχνά τέτοια φαινόμενα της φύσης. Πιθανότερο να πρόκειται για ανώτερη μορφή εξωγήινης ζωής παρά για απόγονο κοινών χιμπατζήδων.

ΣΤ. Υποκείμενο: Άμμος (και ουχί "αμμώνυμος"). Διάγνωση: Μακροχρόνια χρήση ψευδαισθησιογόνων και άλλων ναρκωτικών ουσιών. Περιγραφή: Το κοινώς λεγόμενο πρεζόνι βλέπει και ακούει ό,τι να'ναι μέσα στη βαριά ντάγκλα του. Θρησκευτικά σύμβολα, ερωτικές φαντασιώσεις και εφιαλτικές εικόνες αποδεικνύουν την υπερβολική χρήση σκληρών ψυχοτρόπων ουσιών. Συχνά τέτοια άτομα περνιούνται εσφαλμένα για καλλιτέχνες και γράφουν ακατάληπτα παραληρήματα τα οποία οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι σουρρεαλιστική λογοτεχνία. Θεραπεία: Just say no.

Ζ. Υποκείμενο: Vouts. Διάγνωση: Νυμφομανής. Περιγραφή: Δεν πρόκειται ακριβώς για ψυχική διαταραχή, αλλά για ορμονική. Μασκαρεμένη ως υποτιθέμενη φιλοσοφία ζωής, η ακραία αυτή ελευθερία ηθών εκφράζεται μέσα από την εμμονοληπτική ιδέα της σεξουαλικής συνεύρεσης με οποιοδήποτε άτομο σε οποιονδήποτε χώρο. Θεραπεία: άφθονα κρύα ντους και παρακολούθηση ελληνικών talk-shows. Επίσης, έχει παρατηρηθεί τελευταία ότι η παραγωγή pod-casts βοηθάει στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων ερωτικής λαιμαργίας.

Η. Υποκείμενο: Maria_Adouaneta. Διάγνωση: Αθεράπευτα ρομαντική. Περιγραφή: Παρά τη φαινομενικά σχιζοειδή προσωπικότητά της (επίμονη άρνηση ότι τη λένε Μαρία), η ασθενής δεν πάσχει από κάτι σοβαρό πέρα από το γεγονός ότι είναι ένα τρυφερό και αθώο κοριτσάκι που διψάει για Άρλεκιν και σαπουνόπερες. Αγάπες και λουλούδια, δράκοι και πριγκήπισσες, η γνωστή ρομαντική μυθολογία δηλαδή που ανακυκλώνεται πασπαλισμένη με μία υποβόσκουσα μελλοντική διαταραχή της λίμπιντο. Θεραπεία: Ένας καλός γάμος θα την κάνει να ξεχάσει όλες αυτές τις αηδίες και να προσγειωθεί στη σκληρή πραγματικότητα του ρόλου της σύγχρονης νοικοκυράς.

Θ. Υποκείμενο: Ροδιά. Διάγνωση: Για Δέσιμο. Περιγραφή: Επικίνδυνη περίπτωση ψυχωτικής συμπεριφοράς και καμιάς ντουζίνας ακόμα σοβαρών και ανίατων διαταραχών. Πιθανές τάσεις κανιβαλισμού και λατρείας του αποκρυφισμού. Δεν θα την ήθελα για γείτονα. Θεραπεία: Δεν παίζουνε μ' αυτά τα πράγματα. Κλειδώστε την κάπου και πετάξτε το κλειδί για να μην θρηνήσουμε (κι άλλα;) θύματα.

Ι. Υποκείμενο: FunEL. Διάγνωση: Επιτέλους κι ένας σοβαρός και φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν πάσχει από τίποτα περίεργο, είναι καλά ενημερωμένος για τις εξελίξεις του παρελθόντος και του μέλλοντος και το μόνο που μπορεί κανείς να του προσάψει είναι ότι αγαπάει την πατρίδα του και την ένδοξη ιστορία της. +τησκαπούλαρισον+

ΙΑ. Υποκείμενο: Olyf. Διάγνωση: Βαριά Διαταραχή από Ψυχοτραυματικό Στρες. Περιγραφή: Συνήθως το παθαίνει κανείς όταν έχει να δώσει εξετάσεις για πτυχία ή να παραδώσει διδακτορικές διατριβές. Πιθανόν να σχετίζεται με υπερβολικό διάβασμα βιβλίων, παρακολούθηση ταινιών, κ.α. κουλτουριάρικες ανοησίες. Θεραπεία: Βγείτε με φίλους για κοψίδια και ρετσίνες, να ακούσετε κανένα μπουζουκάκι μπας και στρώσετε.

ΙΒ. Υποκείμενο: Perssefoni. Διάγνωση: βλ. "άμμος" (ΣΤ), αν και εδώ μάλλον έχει να κάνει με χρήση ελαφρών ναρκωτικών (ινδική κάνναβη) ή γενναίας κατανάλωσης αλκοόλ. Θεραπεία: Μην το παρακάνετε.

ΙΓ. Υποκείμενο: ange-ta. Διάγνωση: Κοπρολαγνεία. Περιγραφή: Εντάξει, ο καθένας με τα γούστα του. Δημοκρατία έχουμε, δεν θα κάνουμε και κουμάντο στις ορέξεις σας. Θεραπεία: Σαπούνι Μασσαλίας.

elafini είπε...

βρήκα κάτι καλωδια εδώ..να τα συνδέσω doc?

Ανώνυμος είπε...

paizei akoma? δεν είδα τις απαντήσεις των άλλων για να μην επηρεαστώ.

1) στην αρχή μου φάνηκαν για δύο πρόσωπα. αλλά τελικά είναι ένας που αυτοψυχαναλύεται.
2) μοιάζει με χάρτη
3) σιαμαία σκυλάκια
4) κόλαση

------ είπε...

1)Δυο πίθηκοι μπροστά σε μια μπανανα
2)Ταπετσαρία σαλονιού `80
3)Κόσμημα κολλιέ Καίσαρη
4)Κοσμήματα Ζολώτα μέσα στη θήκη τους

Ισως άμα σκεφτώ μουρθει κατι καλύτερο!!!

angeliki marinou είπε...

Παιδιά, μαζευτείτε να τον δείρουμε.

(πάντως χαίρομαι που τα οχτώ επιπλέον μου κιλά ήταν μόνο στο μυαλό μου)

ange-ta είπε...

Sorry,
Αν σου έθιξα τον Μπούς,
Αλλά η διάγνωση σου δεν έχει στύλ!!

Helix Nebulae είπε...

@elafini
Άσε κάτω τα καλώδια και πάρε γρήγορα τα χάπια σου :-ΡΡΡΡ

@renton
Γιατί να με δείρετε; Εγώ φταίω που σας χαϊδεύω και δεν γράφω όλη τη σκληρή αλήθεια. Πάντως η εμμονή σου για την ύπαρξη (φανταστικών) περιττών κιλών επιβεβαιώνει εν μέρει τη διάγνωση μου :-Ρ

@ange-ta
Τον Μπους δεν μου τον έθιξες καθόλου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι ο μόνος εν ζωή οργανισμός που αντί για απόγονος των πιθήκων είναι μάλλον πρόγονος τους. Συγγνώμη αν προσβλήθηκες από τη διάγνωση μου (ομολογώ ότι δεν ήταν η πιο πετυχημένη). Τα στοιχεία που μου έδωσες πάντως ήταν ελλειπή :-)

Helix Nebulae είπε...

Και τώρα που ξεπεράσαμε το πρώτο κύμα αντιδράσεων, πάμε για νέες επιστημονικές αποκαλύψεις:

ΙΔ. Υποκείμενο: Keimgreek. Διάγνωση: Επινεμόμενη Ψυχωτική Διαταραχή. Περιγραφή: Ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος αντανακλαστικής συμπεριφοράς του ατόμου στις παραληρητικές ιδέες κάποιου άλλου (συνήθως σχιζοφρενούς). Ο ασθενής επηρεάζεται από το αντικείμενο της ψυχωτικής διαταραχής ενός κοντινού του προσώπου και ενστερνίζεται τις εμμονές του. Θεραπεία: Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο ακούγεται, απλά πρέπει να προσέχετε τις παρέες σας και να αμφισβητείτε κάποια από τα πράγματα που σας λένε. Μέχρι να μεγαλώσετε θα το έχετε ξεπεράσει.

ΙΕ. Υποκείμενο: Νανά Τσούμα. Διάγνωση: Έλλειψη καλού γούστου. Περιγραφή: Δεν πρόκειται για ψυχική διαταραχή, αλλά περισσότερο για ζήτημα λανθασμένων πολιτισμικών προτύπων. Έχετε μια τάση να ονειρεύεστε πολυτέλειες των οποίων η απατηλή λάμψη έρχεται σε σύγκρουση με τα ζωώδη ένστικτά σας και την παθιασμένη φύση σας. Θεραπεία: Απελευθερωθείτε. Κάψτε στο τζάκι τα σεμεδάκια και τα ξυλόγλυπτα μπιμπλό που στολίζουν το σαλόνι σας και καλέστε έναν καλό διακοσμητή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι στην Αφρική (αρκεί να μην αγοράσετε σουβενίρ εκεί που θα πάτε).

candyblue είπε...

1)ποταμός-σαν άνθρωπος με ανοιχτά φτερά
2)Μια μπλε καρδιά με δύο ενέσεις στο κάθε πλάι της
3)Μια νυχτεριδα που κάθεται στο σβέρκο μιας μύγας-βλέπω τα μάτια της
4)Λάβα-σαν πόδια αστακού

Zaphod είπε...

1)μουνάκι
2)μουνάκι
3)δεν έχω ιδέα....μουνάκι;
4)γαρίδα ή καραβίδα ή κάτι τέτοιο

τι κερδίζω :-Ρ

ange-ta είπε...

Καταρχήν, έψαξα να βρώ το είδος του φρακτάλ, επειδή δες μία βίδα να σου πω τι ψηφίζεις, δεν γιγνώσκω, αφού δεν βρήκα καμία φρακταλική σχέση, σου είπα ένα ανέκδοτο περι Μπού, που δηλώνει το άδειο από μυαλό κεφάλι του.
No Problem,
σπίτι σου είναι ότι θέλεις λές.

Rodia είπε...

Μερσί γιατρέ μου, τρέχω να... κλειδωθώ!!!:-))

Helix Nebulae είπε...

Νέα θύματα (ε, συγγνώμη - εθελοντές ήθελα να πω) έλαβαν μέρος στο επιστημονικότατο τεστ μας. Για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε:

ΙΣΤ. Υποκείμενο: Candublue. Διάγνωση: Σχιζότυπη Διαταραχή της Προσωπικότητας. Περιγραφή: Μαγική σκέψη, παράδοξες πεποιθήσεις και συσχετίσεις, άνω του φυσιολογικού μέσου όρου αντίληψη συμβολισμών. Η Σ.Δ.Π. δεν πρέπει να συγχέεται με τη σχιζοφρένεια. Σύμφωνα με κάποιες ψυχιατρικές θεωρίες δεν πρόκειται για καθαρή διαταραχή αλλά για διοφορετική αντιληπτική ικανότητα που οφείλεται σε παράξενα (για τα δυτικά δεδομένα) πολιτισμικά πλαίσια. Κάτι σαν τους Ινδιάνους και τους Αβορίγινες της Αυστραλίας δηλαδή. Θεραπεία: Μια χαρά είσαστε και αφήστε τους άλλους να λένε. Αν πάρετε φάρμακα και αλλάξετε μπορείτε να προσληφθείτε πιο εύκολα στο δημόσιο τομέα.

ΙΖ. Υποκείμενο: Zaphod Beeblebrox. Διάγνωση: Εξωγήινος. Περιγραφή: Σύμφωνα με τον συγγραφέα Douglas Adams, δημιουργό του Zaphod, πρόκειται για έναν εγωπαθή παλιοχαρακτήρα με έντονες τάσεις να γράφει τον κόσμο στα Π@π@ρια του και να καλοπερνάει. Ο τύπος έχει δύο κεφάλια, το ένα δίπλα στο άλλο. Πράγμα που συμβολίζει τους γήινους άντρες, που έχουν το ένα κεφάλι πάνω και το άλλο κάτω. Ο εν λόγω ασθενής έχει αποσυνδέσει (προσωρινά;) το πάνω και χρησιμοποιεί αποκλειστικά το κάτω. Θεραπεία: Άφθονο σεξ μέχρι να ξελαμπικάρετε ή να πεθάνετε ευτυχισμένος.

------ είπε...

με το συμπάθειο γιατρέ μου....μήπως το πτυχίο ιατρικής το πήρατε σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ και σας το αναγνώρισε ως ισότιμο το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ;;;;;

Helix Nebulae είπε...

@nana tsouma
Σκιτζής είμαι κυρία μου. Σιγά μην έχω πτυχίο (ψυχιατρικής εννοώ, δεν είμαστε και τελείως αμόρφωτοι).

Αν και μεταξύ μας πολλά από τα πτυχία του πρώην "ανατολικού μπλοκ" έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από κάποια δήθεν ισότιμα της Εσπερίας όπου αρκεί να πληρώνεις παχυλά δίδακτρα. Κι ας μην τα αναγνωρίζει το ΔΙΚΑΤΣΑ.

------ είπε...

Μπορώ να έχω προσωπική άποψη για τρια πράγματα
1.Στα ισότιμα της Εσπερίας μπορεί να πληρώνεις παχυλά δίδακτρα αλλά σιγουρα βγαίνεις γιατρος.(η ειδικότητα ειναι αλλο καπελο)
2.Στα μη ισότιμα του πρώην Ανατολικού μπλοκ και φακελάκι δίνεις στον καθηγητή και βγαίνεις και σκιτζής.
3. Εχω πέσει σε τέτοιο σκιτζη που κόντεψε να με στείλει αδιαβαστη.

Zaphod είπε...

Καλή διάγνωση.....κόβει το μάτι σου.!.!.!.

Το ένα κεφάλι πάντως το έχω "καμουφλάρει"
α)για να μην φρικάρει ο κόσμος και
β) να ικανοποιώ με άνεση το δευτερο.... τώρα πιο από τα δυο κεφάλια ενοχλει πιο πολύ...τρέχα γύρευε

love&kisses
zaphod

Ανώνυμος είπε...

ax thank you doctor poso dikaio exeis ;-p
ypoklinomaiiii

Helix Nebulae είπε...

@zaphod
Φρόντισε μόνο να μην κόψεις κανένα από τα δύο ;-)

@keimgreek
Σήκω πάνω παιδάκι μου κι ασ'τις επικύψεις. Κυκλοφορούν και δικέφαλοι σεξομανείς - ποτέ δεν ξέρεις :-Ρ

kira είπε...

1. πεταλούδα
2. πλατανόφυλλα
3. νυχτερίδα
4. φωτιά

Helix Nebulae είπε...

@kira
Κανονικά έχει κλείσει το μαγαζί, αλλά για σας θα κάνω μία εξαίρεση. Λοιπόν, βρίσκω κάπως ορθολογιστική την αντιληπτική σας ικανότητα, αφού εκδηλώνετε μια τάση να εξηγήσετε τις εικόνες με τον πιο προφανή και προσγειωμένο τρόπο. Δεν είναι κακό αυτό, αν μη τι άλλο δείχνει οξυδέρκεια. Μήπως όμως να αφήνατε πού και πού λίγο πιο ελεύθερη τη φαντασία σας αντί να αφήνετε τη λογική να σας καταπιέζει; Αν και εδώ που τα λέμε, τα "πλατανόφυλλα" για να τα δει κανείς σημαίνει ότι διαθέτει διαολεμένη παρατηρητικότητα και φαντασία. Άκυρο λοιπόν, μια χαρά είστε :-)

kira είπε...

Ευχαριστώ, είμαι έτσι ακριβώς. Σωστή διάγνωση. Στερημένη φαντασίας ζηλεύω όλους όσους έχουν πλούσια... Είμαι τόσο γήϊνη που νομίζω πως καμιά φορά θα γίνω χώμα!...

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε και λεμε.1) πνεύμονες 2) θαλάσσιο πέρασμα 3) δύο σκυλάκια που κοιτούν προς αντίθετες κατευθύνσεις 4) καυτή λάβα

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο είναι το εξώφυλλο του ''Κώδικας Da Vinci''αλλά με φτερά και δίπλα είναι καθισμένοι ενας άντρας,μια γυναίκα κι ενα ζώο(δεξια και αριστερα).

Το δευτερο ειναι μια κοιλλαδα απο strategy παιχνιδι

Το τρίτο ειναι επιφανειακα μια νυχτεριδα που ομως εχει στα φτερα της δυο μονοκερους(για κοιταξ'τε καλυτερα)

Και τελος,το τεταρτο ειναι τρεις σκιες ανθρωπων(ναι,αυτα τα μαυρα)και τα μωβ ειναι αυτα που απεμειναν απο το κανονικο τους σωμα.

''Can I play with madness?''
No,because I'm the madness itself!

VassoKlv είπε...

1. νυχτερίδα
2. καρδιά
3. δεινόσαυρος σε καθρέφτη
4.ηφαίστειο και στη μέση η κάτοψη ενός καθιστού ανθρώπου

Ανώνυμος είπε...

1kolpos traxilo mitra
2planitis gi
3araxni
4polla louloudia

sas parakalw boithiste me me lene giorgo kai den kserw na pws na graftw