7 Φεβ 2007

Εγκαίνια της Πινακοθήκης Yperoptix













Επειδή κι εμένα μου έπεσε κάπως βαρύ το τελευταίο κείμενο, είπα να δώσω λίγο χρώμα στο χώρο ανεβάζοντας κάνα εργάκι. Πρόκειται για εικόνες της Γης από ψηλά, όπως αποτυπώθηκαν σε παλιότερες περιηγήσεις μου με το Google Earth. Άλλοι το χρησιμοποιούν για να εντοπίσουν το σπίτι τους ή το στρατόπεδο που κάποτε υπηρέτησαν φαντάροι. Εγώ προτιμώ να εκμεταλλεύομαι την αφ' υψηλού τροχιά μου για να συνεχίζω να ανακαλύπτω πως υπάρχει ακόμα ομορφιά σ' αυτόν τον κόσμο. Εγκαινιάζω λοιπόν από σήμερα μία μικρή γκαλερί, που θα βρίσκεται μόνιμα κάτω από τα links στην αριστερή μεριά της σελίδας και θα συνοδεύει τα παλιά μου post στο μοναχικό τους ταξίδι προς τη λήθη. Περιστασιακά τα έργα θα εμπλουτίζονται και θα ανανεώνονται.

Αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται να τα κατεβάσει για desktop ή άλλη μη εμπορική χρήση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με e-mail.

10 σχόλια:

Erwtas Stomaxhs είπε...

σούπερ οι εικόνες σου!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ το σπίτι που έμενα στην Ιταλία έψαχνα και δεν το βρήκα κιόλας... Άψογες Helix! Ειδικά Himalayas και Mongolia... Τί χρώματα είναι αυτά!Καλορίζικη η έκθεση, άντε και σε γνωστή γκαλερί του Κολωνακίου! χαχαχα
Φιλιά

Zaphod είπε...

Καλορίζικη!

kerasia είπε...

Πολυ ωραία ιδέα!

Ανώνυμος είπε...

ωραία είναι. i love your art.

elafini είπε...

πλαφ!!! (σπάσιμο σαμπάνιας)..οι photos είναι εκπληκτικές (το ίδιο ισχύει και για το "μάτι του Θεού" που έχεις ως profile)..μπορεί να σου ζητήσω την Ισλανδία..θέλω να δω από κοντά τι είναι αυτή η μαύρη τρύπα..και τι κρίμα που δεν μπορείς να ακούσεις τις μουσικές μου..δεν ξέρω τι φταίει..κλαψ

Helix Nebulae είπε...

Σας ευχαριστώ όλους. Έπεται συνέχεια.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μου φαίνεται ότι πρόκειται για καλή προσπάθεια. Μία διαφορετική αισθητική στο ιστοχωριό μας. Μου αρέσουν τα όμορφα ιστομπαλκόνια.

Klearchos είπε...

Η πινακοθήκη σας πουλάει και αναμνηστικά;

Helix Nebulae είπε...

@δείμος του πολίτη
Μου άρεσε αυτό το "ιστομπαλκόνια" :-))

@Κλέαρχος
Δεν πουλάμε τίποτα. Χαρίζουμε. Το αφεντικό τρελάθηκε!